Keuken stickers

Foodlabels: onmisbaar in voedselproductie- of verwerking

Als bedrijf dat voedsel produceert of verwerkt, bent u volgens de Europese wetgeving verplicht om inzichtelijk te maken wanneer u voedsel ingekocht, geproduceerd of verwerkt hebt. Daarnaast geeft u altijd aan waar u het product verwerkt hebt en lang het nog houdbaar is. Ook risicofactoren rondom de houdbaarheid moeten geregistreerd staan. Tot slot is elk bedrijf dat met voedsel werkt verplicht om eventuele risicio’s te beschrijven in een voedselveiligheidsplan. Al met al is dat een hele administratie, die ontzettend belangrijk is om uw klant een risicovrij product te kunnen overhandigen.

Keuken stickers en keuken labels

Om het coderen van voedsel efficiënter, gemakkelijker en hygiënischer te maken, bedacht Paul Duijnstee (oprichter van Foodlabels) in 2005 samen met andere chef-koks het HACCP-codeersysteem. HACCP staat voor ‘hazard analysis and ciritical control points’ (gevarenanalyse en kritieke controlepunten). Foodlabels biedt bedrijven een handmatig codeersysteem, gebaseerd op keuken stickers en keuken labels. Veel bekende voedselverwerkende bedrijven, restaurants, hotels en laboratoria maken al gebruik van deze registratiemethode.

Voedselopslag en –registratie

U gebruikt de keuken stickers en keuken labels voor de voedselregistratie en –opslag in uw koelkast, vriezer, in vacuüm zakken of in de droogstore. Op het label vult u in wat het product is , van wie het is en hoe het productie- of verwerkingsproces verloopt of verlopen is. Uw product kan bijvoorbeeld bloot staan aan bacteriën, virussen, schadelijke stoffen, resten van bestrijdingsmiddelen of fysische deeltjes. Ook hebben wij speciale stickers voor het indelen van de verschillende producten op kleur (volgens een vaste kleurcode). Met onze manier van labelen kunt betreffend onzuiverheden binnen het product veel gemakkelijker achterhalen en oplossen, omdat alle informatie steeds op een overzichtelijke keuken sticker samen is gebracht.

Voordeel en voordelig

Uw investering in onze keuken stickers en keuken labels is echt onmisbaar. Naast het feit dat u een duidelijk overzicht op risiciofactoren en producteigenschappen hebt, zijn onze keuken stickers en keuken labels altijd ontworpen volgens de laatste HACCP-wet- en regelgeving. Dat betekent dat u zich nooit hoeft af te vragen of u niet iets vergeet te registreren. Verder werkt Foodlabels met een oplosbare lijmsoort, waardoor het product niet vies achterblijft na het verwijderen van de sticker. Tot slot blijft de sticker altijd goed plakken en goed te beschrijven en te lezen, ook na het invriezen.

Dit product, getest door chef-koks is werkelijk onmisbaar in de keuken van uw bedrijf, maar ook voor u als particulier rondom een feest of event. Foodlabels helpt u graag om garant te staan voor de voedselveiligheid van uw klant en de kwaliteitsbescherming van uw product!