HACCP coderen vanuit de cloud heeft de toekomst

Met het Pictogramlabel4all programma had bedenker Paul Duijnstee al een reuzensprong gemaakt, maar de spin-off ervan “het online labelen” lijkt nu zelfs een kleine revolutie teweeg te brengen in de wereld van de HACCP handhaving. 

De laatste 10 jaar heeft ‘Info Food Labels’ haar inspanning gericht op het ontwerpen en leveren van de beste HACCP labels waarbij de nadruk duidelijk lag op efficiency en kosten effectiviteit. Dit resulteerde in het PictogramLabel4all programma dat bestaat uit maximaal 2 labels die alle behoeften in de keuken dekken. Deze gepatenteerde stickers zijn gebaseerd op pictogrammen en inzetbaar in elke (internationale) omgeving. Online-Labelling is, zoals gezegd, een spin-off gebaseerd op de behoefte aan hoog effectieve, aanpasbare en cost effectieve oplossing voor de steeds strenger wordende HACCP eisen. Deze web-based oplossing heeft een kleine revolutie veroorzaakt in HACCP handhaving omdat het door de chef naar de eigen hand te zetten is, in plaats van anders om. Dat is goed nieuws! Helder en efficiënt systeem “ Ga naar ‘News & Video’ op de Home pagina voor informatie en redactionele publicaties.

Online labelen heeft de toekomst en we zijn er klaar voor de professionele-culinaire wereld kennis te laten maken met een zeer efficiënt en kostenreducerend HACCP codeer systeem vanuit de cloud.

Eind 2013 sloten we de pilot en testperiode af en Online-Labelling is klaar voor gebruik. Het door software specialist Peter Huisman ontwikkelde systeem is toepasbaar voor alle keukens en volledig te ïmplementeren met bestaande software. Men maakt gebruik van uw eigen online omgeving, voer uw gegevens in en print het gewenste aantal labels uit op A4vellen of met een Brotherlabel printer. U creërt zo geen waste en voldoet op zeer eenvoudige manier aan alle HACCP eisen. Als chef ziet u nu in één oogopslag wie welk product gemaakt heeft, ook na lange tijd nog, want de voorbedrukte labels zijn warmte en koude resistent en blijven goed plakken. Keukenmedewerkers hoeven niet meer te schrijven en naast alle verplichte CCP’s staat bijvoorbeeld ook de allergeneninformatie er keurig en duidelijk op. Erg prettig aan dit unieke systeem is dat je niet geketend zit aan een vaste prijs, software of abonnement en je geen basis unit -hardware- hoeft aan te schaffen. Je aanloopkosten zijn dus erg laag. Spoedig kunt u uzelf overtuigen door het te testen op Online-Labelling.com met login: free en wachtwoord freeuser.

Print opties:

 • Alle CCP’s, THT, Barcode, Logo en meer…
 • Leverancier + lotnummer. Allergeen afbeeldingen.
 • Web-based. Afdrukken naar eigen inzicht.
 • Altijd volgens de laatste HACCP EU wet- en regelgeving.
 • Volledig te ïmplementeren met bestaande software.
 • Géén software investering.
 • Géén abonnementskosten. Géén hardware investering,anders dan een standaard kantoor printer en Brother label printer.
 • Onze producten zijn full-color afgedrukt.
 • U gebruikt alleen zwarte inkt.
A4 productie labels

Online A4 afdruk vellen:

Twee varianten

 • A4 Productie vel met 28 labels, voor alle voorkomende producten.
 • A4 Banqueting vel met 48 labels, voor ontbijt & buffet producten.
 • Beide geschikt voor koelkast, vriezer, droogstore en vacuumzakken.

“Coderen vanuit de cloud heeft de toekomst”

Workshop online coderen voor docenten,

leerlingen en bedrijfkeukens..

Vraag naar de voorwaarden.