Food Labels

Met Infofoodlabels kunt u goed en snel voedsel coderen, dat kunnen wij u garanderen!
Onze naam zegt het eigenlijk al: wij verkopen food labels. Met dit voedsel etiket kunt u op een efficiënte en hygiënische manier voedsel coderen.

Hoe werkt het voedsel etiket?

Alle producten worden volgens de HACCP (Hazard Analysis and Crital Control Points), een voedselveiligheidsssyteem, gecodeerd. Infofoodlabels is het enige bedrijf dat een 2 voedsel label systeem verkoopt. Met dit etiket kunt u voedsel coderen naar: koelkast, vriezer, vacuüm zakken of droge store.

Op het label wordt ingevuld:

  • Welk product is het
  • Van wie is het

De volledig ingevulde voedsel labels gaan de koelkast in. Een label waar de onderste datumregel nog niet is ingevuld gaat de vriezer in.

Wat is het voordeel van food labels?

Door de minimale handelingen bespaart u tijd en kosten. U voldoet aan de Europese wet- en regelgeving voor HACCP. Een ander groot voordeel van onze voedsel labels is dat ze geen papier- of lijmresten achterlaten. Wij gebruiken voor onze voedsel etiketten de nieuwste lijmsoort en het beste papier. Door de toplaag zijn de stickers vochtbestendig. Hierdoor blijft de tekst goed leesbaar en plakt er geen viezigheid aan vast. Let op: het is belangrijk om de food labels na de was procedure direct te verwijderen. En last but not last: de prijs van het voedsel etiket is aantrekkelijk.

Voor wie is het voedsel etiket geschikt?

Het coderen van voedsel is bedoeld voor iedereen die aan de HACCP-eisen moet voldoen. Voedselverwerkende bedrijven, restaurant, bekende hotels en laboratoria maken al gebruik van onze food labels. Maar ons product is zeker ook aantrekkelijk voor feesten of groepen die eten bereiden en serveren.

Wie zijn wij?

De oprichter en drijvende kracht achter Infofoodlabels is Paul Duijnstee. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het runnen van eigen restaurants. Samen met een aantal topchefs vond hij dat voedsel coderen beter kon. Zodoende hebben zij de handen ineen geslagen en in 2005 een eigen product uitgebracht.

Heeft u ook interesse ? Plaats hier uw bestelling.